top of page

VIININTEKIJÄILLALLINEN KATTILASSA

Brigitta, Eva, Karl und Peter_edited.png
Fasskellerёfriedlundschmatz -0077_edited.png
Eingang_Keller_edited.png

Viinintekijäillallinen Kattilassa - Weingut Steininger 2.4.

​ 
Toivotamme kevään tervetulleeksi juhlavan ja tyylikkään
viinintekijäillallisen merkeissä keskiviikkona 2.4. klo 18.00.


Kattilan teemaillat saavat jatkoa, kun saamme Itävallasta vierailulle viinintekijä Eva Steiningerin.
Hän on kertomassa tunnetun viinitalo Steiningerin kiehtovasta maailmasta.


Varaa paikkasi ajoissa ja tule nauttimaan viinien sekä
ruokien herkullisesta liitosta viinintekijän tarinoilla siivittämänä! 

 

Illallisen menun on suunnitellut Kattilan keittiötiimi. 
 

Menu viineineen 120 € / hlö. 


Varaukset 30.3. mennessä sähköpostitse: kattila@hopealinjat.fi tai Tableonlinen kautta tästä linkistä.
 
Huomioitavaa on, että varaukset ovat paikkavarauksia 2 – 4 hengen pöydissä. Tapahtuman erityisluonteen vuoksi sovellamme peruutusehtoa; 30.3. jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % menun hinnasta. 
Kattilan viinintekijäillallinen toteutetaan yhteistyössä Arvid Nordquistin kanssa.

 
Menu Kattila x Steininger


Keittiön tervehdys
Steininger Grüner Veltliner Sekt Brut 
 
xxx
 
Sokerisuolattua lohta, veriappelsiinia, thaibasilikaa ja Granny Smith-vaahtoa (G,L)
Steininger Riesling Kamptal
 
 
xxx
 
Burrataa, tomaattitartaria, minttukreemiä, pinjansiemenpestoa ja oliivisuolaa (G,L)
Steininger Cabernet Sauvignon Rosé
 
xxx
 
Paahdettua mustajuurta, romescokastiketta, paahdettua mantelia, fetaa ja sitruksinen fenkoli-jalapenosalaatti (G,L)
Steininger Reserve Ried Loisium Grüner Veltliner  
 
xxx
 
Peuran ulkofilettä, juuripersiljapyrettä, mustaherukkaa ja tummaa katajanmarjalla aateloitua madeirakastiketta (G,L)
Steininger Zweigelt 
 
xxx
 
Frangipane-kakkua, pomelosiirappia, italianmarenkia, vadelmaa ja sesongin jäätelöä G,L
Steininger Grüner Veltliner Trockenbeerenauslese
 
Arvid Nordquistin Original Blend tai haudutettu tee

Menu saatavilla vegaanisena ennakkoon tilattuna.

Ryhmäkoon ollessa 10 hlö tai yli suosittelemme ilmoittamaan ateriavalinnat etukäteen. Pidätämme oikeuden pienimuotoisiin muutoksiin satokalenterin ja saatavuuden mukaisesti.

Ilmoitathan henkilökunnallemme, mikäli sinulla on erityisruokavalioita tai allergioita. 

L – Laktoositon, M – Maidoton, G – Gluteeniton, VEG – Vegaaninen, * - pyydettäessä 

We recommend menu choices for 10 person (or over) groups in advance. Restaurant reserves the right to make minor changes due the season ingredients availability.

Please inform our staff if you have any allergies or special diets.

L – Lactose free, M – Milk free, G – Gluten free, VEG – Vegan, * - available for request

YHTEYSTIEDOT JA AUKIOLOAJAT

Aukioloajat

KE-PE

16.00 - 22.00

LA

14.00 – 22.00

SU – TI

Suljettu

Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa.

Kattila

Hallituskatu 5
33200 Tampere


0400 552 512
kattila@hopealinjat.fi

Oiva-raportti

Seuraa meitä!

  • Facebook
  • Instagram
Tripadvisor certificate
bottom of page